ПОСТАНИ ВОЛОНТЕР/КА 30. ФЕП-А!


Ове године се видимо од 22. до 25. августа на већ добро познатом месту! Широм Бачке Паланке славимо јубиларни 30. ФЕП и заједно идемо у сусрет новим позоришним радостима и еколошким авантурама.

Тема 30. ФЕП-а је МЕТАМОРФОЗА која подразумева преображај и промену, а наш пут био је сталан раст, развој, сазревање и ослобађање да бисмо после три деценије стигли до претварања из једног облика постојања у виши; у најлепши облик живота - лептира.

Позив је отворен до 12. јула. Дођите да се дружимо! ПРИЈАВИ СЕ!Позови екипу и пријавите се за један (а можда и више) од шест тимова!


Промо тим – увек пријатни и отворени, упознају посетиоце са програмом Фестивала како би се постарли да на време сви чују за ФЕП.

Еко патрола – занима те екологија и желиш да будеш део ентузијастичне екипе која вредно ради на ширењу занања о рециклажи? Прикључи се тиму Еко патроле где ћете заједно информисати посетиоце о важности рециклаже, али и постарати се да сав материјал који прикупимо оде на право место.

Анкетари – како би из године у годину побољшали наш програм и са жељом да посетиоци са наших радионица и представа изађу оплемењени, тим Анкетара прикупиће њихове утиске и запажања.

Техничари – без њих ништа на ФЕП-у не би било могуће! Тим који се сваке године постара да све представе и догађаји прођу у најбољем реду. Баве се преношењем, постављањем, утоваром и истоваром клупа, столова, тенди и сличних елемената. Послови нису тешки и оно што одилкује техничаре је изузетан тимски дух.

Домаћин позоришта – дочекују како публику тако и глумачку поставу, како би свима обезбедили најтоплију добродошлицу. Насмејани тим који можете разазнати, јер су окружени најмлађим посетиоцима. Увек се постарају да гласање буде регуларно и да пруже све потребне информације о позоришном програму.

Домаћини радионица – тим који се састоји од волонтера посвећених дочекивању и подршци учесника радионица на ФЕП-у. Наши волонтери су срдачни и ентузијастични, спремни да помогну у сваком тренутку! Они ће вас упутити на праве локације, одговорити на ваша питања и пружити све потребне информације о радионицама.

Креативни тим – да би ФЕП био леп, чланице и чланови креативног тима својим ликовним даром и маштовитошћу украшавају атмосферу сваке локације.

Трк на >> линк << за пријаву!