Отворен конкурс за волонтере


Фестивал еколошког позоришта за децу и младе и ове године позива све заинтересоване младе да дају свој допринос и буду део 26. ФЕП-а. Волонтери су важан део нашег Фестивала, а као и увек, можете да бирате у ком бисте тиму да радите.

Креативци су ту да цртају, лепе, фарбају, раде са бојама, папирима, оловкама, маркерима, све у циљу улепшавања простора како би се сви осећали као код куће!

Промотери, активни и пре самог Фестивала, упознају наше суграђане са програмом фестивала, причају о представама, радионицама, и помажу им да пронађу садржај који највише одговара њиховом узрасту и интересовањима.

А како знамо шта вам се допало и шта треба да унапредимо? Захваљујући анкетарима који скупљају оцене представа и радионица и помажу да саберемо утиске наших посетилаца.

Ове године можда и најважнија екипа биће она у тиму бриге о здрављу. Циљ нам је да будемо изузетно обазриви, да водимо рачуна о физичком растојању и гужви, о чистоћи и хигијени, како бисмо умањили ризик ширења заразе.

Зна се ко увек вредно ради, наши техничари. Преношење, постављање, утоварање и истоварање клупа, столова, тенди и сличних елемената потребних за одржавање програма, како представа, тако и пропратног програма, неки су од задатака овог тима. Није тешко, а забава је загарантована.

Ако волиш позориште, онда су домаћини позоришта тим за тебе. Они су присутни на свакој представи, препознатљиви су по лепим костимима, а видећете их окружене великим бројем деце. Воде рачуна да представе прођу у најбољем реду, да гласање буде регуларно и да глумцима обезбеде угодан боравак.

На ФЕП-у увек су посећене и радионице, а често наши волонтери и сами учествују у њима. Домаћин радионица помаже радионичарима приликом одржавања радионица, а док им помаже, има прилику да види и научи свашта нешто креативно и корисно.

Без чега свет не живи дана? Па, наравно, без интернета и друштвених мрежа. Друштвењаци су задужени за праћење догађаја и обавештавање људи о фестивалским дешавањима. Овај тим ради у прес центру, а такође ће се бавити и друштвеним мрежама, качењем фотографија и дељењем објава. А све то уз помоћ правих новинара и менаџера друштвених мрежа!

Када се вредно ради, и стомак проради. Легенда каже да су неке од најдражих фестивалских прича испричане баш у кухињи. Тим испомоћ у кухињи помаже око спремања и сервирања хране; за спремање хране је обавезно имати санитарну књижицу, и сасвим сигурно ћете покупити по који савет од искусних кувара.

И последњи, али не и најмање важни, напротив - редари - чувају ред на фестивалским догађајима. Фестивал није познат по нередима, баш зато што водимо рачуна о томе.

Конкурс је отворен до 21. јула, а своју пријаву можеш попунити >>> овде! <<<