Буди волонтер/ка на 27. ФЕП-у!

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе и ове године позива све заинтересоване младе да дају свој допринос и буду део 27. ФЕП-а, који ће под слоганом „Поглавље 27“ ове године бити одржан од 19. до 22. августа у Бачкој Паланци.Креативни тим - цртају, лепе, фарбају, раде са бојама, папирима, оловкама, маркерима, све у циљу улепшавања простора како би се сви осећали као код куће!

Промо тим - упознају посетиоце са програмом фестивала, причају о представама, радионицама, и помажу им да пронађу садржај који највише одговара њиховом узрасту и интересовањима.

Еко патрола - помажу у еколошким акцијама фестивала, шире свест о очувању животне средине кроз рециклажу сировина. До сада смо раздвајали и рециклирали лименке, стакло, пластику, чепове, хартију, електронски отпад... И ове године сарађујемо се паланачким угоститељима и заједно усмеравамо отпад на право место.

Анкетари - скупљају оцене представа и радионица и помажу да саберемо утиске наших посетилаца. Имаћете и прилику да присуствујете многим од тих представа и радионица.

Техничари - баве се преношењем, постављањем, утоваром и истоваром клупа, столова, тенди и сличних елемената - за потребе одржавања фестивалског програма. Послови нису тешки, све се ради тимски и свашта корисно се може научити!

Домаћин позоришта - ако волиш позориште, придружи се овој екипи. Они су присутни на свакој представи, видећете их окружене великим бројем деце. Воде рачуна да представе прођу у најбољем реду, да гласање буде регуларно и да глумцима обезбеде угодан боравак.

Домаћин радионица - помаже радионичарима приликом одржавања радионица. Свашта може да се види и научи на нашим креативним, драмским, психолошким радионицама за децу и младе.

Новинари - задужени за праћење догађаја и обавештавање људи о фестивалским дешавањима. Овај тим ради у прес центру, а такође ће се бавити и друштвеним мрежама, качењем фотографија и дељењем објава.

Испомоћ у кухињи - помаже око спремања и сервирања хране; за спремање хране је обавезно имати санитарну књижицу, и сасвим сигурно ћете покупити по који савет од искусних кувара :)

Редари - чувају ред на фестивалским догађајима. Фестивал није познат по нередима, баш зато што водимо рачуна о томе.Позив је отворен до 15. јула, зато обавести екипу и пријави се путем >> линка << и видимо се на 27. ФЕП-у!