ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА РАДИОНИЦЕ

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе вас позива да се пријавите за водитеље радионица на 28. ФЕП-у који ће трајати од 18. до 21. августа у Бачкој Паланци.

Радионице драмског, едукативног, музичког, еколошког и креативног карактера, добродошле су да постану део Фестивала, који се ове године бави темом кретања.

Kроз одабир ове теме Фестивал еколошког позоришта за децу и младе скреће пажњу на више проблема којима је заједничко кретање:


Један од основних критеријума за одабир радионица биће oдговор на задату тему. Могуће је пријавити више различитих радионица с тим што се у том случају пријавни формулар попуњава за сваку радионицу засебно.

Потребно је водити рачуна да се различите радионице одвијају различитим данима. Такође, уколико пријавите више различитих радионица, може се десити да само једна буде прихваћена.

Битна напомена, радионица неће бити прихваћена уколико је у истом облику била део програма у последње две године.

Време предвиђено за реализацију радионица је у јутарњим терминима, од 10 до 12ч током фестивалских дана. Последњег фестивалског дана, у оквиру програма свечаног затварања, планирана је презентација радионичарског стваралаштва на којој водитељи заједно са учесницима радионице имају прилику да представе свој рад публици (до 10мин).

Пријаве су могуће до 25. априла на овом линку, а о прихватању радионице бићете обавештени најкасније 15 дана од приспећа ваше пријаве.