ПОСТАНИ ВОЛОНТЕР/КА 28. ФЕП-А!


Ове године се видимо од 18. до 21. августа на већ добро познатом месту! Широм Бачке Паланке славимо 28. ФЕП и заједно идемо у сусрет новим позоришним радостима и еколошким авантурама.

Тема 28.ФЕП-а је кретање и са позориштем у Бачку Паланку допутоваће представе и пријатељи из разних земаља, уз које ћемо размењивати идеје, инспирацију и љубав према позоришту.

Позив је отворен до 1. августа. Дођите да се дружимо! ПРИЈАВИ СЕ!Позови екипу и пријавите се за један (а можда више) од девет тимова!


Креативни тим – да би ФЕП био леп, чланице и чланови креативног тима својим ликовним даром и маштовитошћу украшавају атмосферу сваке локације.

Промо тим – увек пријатни и отворени, упознају посетиоце са програмом Фестивала како би се постарли да на време сви чују за ФЕП.

Еко патрола – занима те екологија и желиш да будеш део ентузијастичне екипе која вредно ради на ширењу занања о рециклажи? Прикључи се тиму Еко патроле где ћете заједно информисати посетиоце о важности рециклаже, али и постарати се да сав материјал који прикупимо оде на право место.

Анкетари – како би из године у годину побољшали наш програм и са жељом да посетиоци са наших радионица и представа изађу оплемењени, тим Анкетара прикупиће њихове утиске и запажања.

Техничари – без њих ништа на ФЕП-у не би било могуће! Тим који се сваке године постара да све представе и догађаји прођу у најбољем реду. Баве се преношењем, постављањем, утоваром и истоваром клупа, столова, тенди и сличних елемената. Послови нису тешки и оно што одилкује техничаре је изузетан тимски дух.

Домаћин позоришта – дочекују како публику тако и глумачку поставу, како би свима обезбедили најтоплију добродошлицу. Насмејани тим који можете разазнати, јер су окружени најмлађим посетиоцима. Увек се постарају да гласање буде регуларно и да пруже све потребне информације о позоришном програму.

Репортери – истрживачког сте духа и волите да сте у покрету, умете лепо да се изражавате и волите да фоткате догађаје? Занимају вас друштвене мреже и вешти сте у креирању садржаја? Репортерски тим је за вас!

Испомоћ у кухињи – тим који одржава све волонтере и учеснике задовољним и ситим! Храна нас спаја и на Фестивалу сви уживамо у укусним јелима и доброј атмосфери, чиме угађамо свим чулима. За спремање хране је обавезно имати санитарну књижицу, а сигурни смо да ћете покупити и по који нови рецепт.

Редари – како би се постерали да све прође у најбољем реду, ту је наш тим Редара. Познато је да фестивал увек пролази у сигурној атмосфери, јер су наши Редари увек на висини задатка.Трк на >> линк << за пријаву!