ОДУЗИМА МАЛО ВРЕМЕНА, А МНОГО НАМ ЗНАЧИ!

Анкета поводом испитивања стања у области драмског стваралаштва за децу и младе у региону


Са циљем да допринесемо афирмацији и развоју позоришта за децу и младе Фестивал еколошког позоришта за децу удружио је снаге са још неколико удружења из региона у заједничкој кампањи ОД МАЛИХ НОГУ. Међутим, да бисмо предузели конкретне кораке ка испуњењу наших циљева морамо пре тога да детектујемо јасне проблеме са којима се уметници и институције суочавају. Анкета у наставку је део тог истраживања које претходи кампањи. Истраживање би требало да траје око 2 минута, а све што нам кажете остаје поверљиво и анонимно. Они који буду расположени да додатно допринесу нашем истраживању, могу то да ураде тако што ће ширити ову анкету свима којих се ова област тиче.


>> ЛИНK ЗА АНKЕТУ - ДРАМСKИ УМЕТНИЦИ <<>> ЛИНK ЗА АНKЕТУ - ИНСТИТУЦИЈЕ И УДРУЖЕЊА <<>> ЛИНK ЗА АНKЕТУ - ПУБЛИKА <<Kао што од малих ногу читамо књиге, возимо бицикл, певамо у хору, од малих ногу идемо и у позориште... Позориште нас подстиче да размишљамо, да критички проматрамо друштвену стварност, учи нас да осећамо, чујемо, да мислимо, да раздвајамо добро од лошег, лепо од ружног, срећно од тужног...

Због тога се залажемо за развој позоришног стваралаштва за децу и младе и афирмацију његових аутора и ауторки у друштву, како бисмо, не само деци и младима, већ и одраслима, показали шта је све позориште и шта тек може да буде!

Почнимо заједно, колегијално, паметно и посвећено. Почнимо све из почетка.

Почнимо од малих ногу!

ХВАЛА ВАМ НА ИЗДВОЈЕНОМ ВРЕМЕНУ И ДОПРИНОСУ који пружате испуњавањем ове анкете.


Фестивал еколошког позоришта за децу и младе,
Бачка Паланка, Србија
у сарадњи са:

Невид Театар, Бања Лука, БиХ
Драмски студио Празан простор, Подгорица, Црна Гора
ЛОФТ, Загреб, Хрватска
ОДПРТИ ПЕДАЛИ, Kрањ, Словенија