Буди волонтер овогодишњег ФЕП-а!

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе позива оне који желе да допринесу и буду део јубиларног ФЕП-а који ће се одржати од 22. до 25. августа у Бачкој Паланци. Оводишњи мото је „Срцем, штапом и канапом“.

Волонтери могу да буду део кретивног тима у ком ће цртати, фарбати и лепити, а све у циљу улепшавања простора како би се сви осећали као код куће.

Ту је и опција техничар који ће се бавити преношењем, постављањем, утоваром, истоваром клупа, столова и сличних елемената. Послови нису тешки, све се ради тимски, и свашта се може научити.

Промотери су посебна позиција, они ће прво упознати себе, а онда и посетиоце са програмом фестивала, причаће о представама, радионицама, музичком програму. А посебни су јер је то једини тим који има свој штанд!

Сав труд и рад није могућ без хране па су нам потребни и они који ће бити вредни у кухињи – тим који помаже око спремања и сервирања хране. Посебно битно за ову позицију је то да онај ко жели да буде део тима, мора обавезно имати санитарну књижицу.

Они који ће бити препознатљиви по лепим костимима и који ће бити окружени великим бројем деце су они који се одлуче да се пријаве на место домаћина позоришта. Ту су да воде рачуна да представе прођу у најбољем реду, да гласање буде регуларно и да обезбеде угодан боравак.

Ни мање, ни више вредна позиција је она која ће подарити да се ФЕП-ом глас још даље чује. Новинар је онај који ће бити задужен за праћење догађаја, обавештавањем људи о фестивалским дешавањима. Овај тим ради у прес центру, и биће задужен и за друштвене мреже.

ФЕП није познат по нередима, тако да посао редара није опасан или нешто слично, ту је, ради реда.

Пронашао си се у некој позицији? Брзо на >>> ЛИНК <<< за пријаву!

Све недоумице можете писати на office@fep.org.rs.

Видимо се на ФЕП-у!