Млади заједно у дигиталној кампањи „Неће проћи“ у борби против трговине људима

ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА МЛАДЕ ИНФЛУЕНСЕРЕ!

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе, Слобода нема цену и Кино Клуб Нови Сад позивају 20 младих из целе Србије, који имају између 16 и 25 година, да учествују на тродневној радионици о трговини људима у оквиру 27. Фестивала еколошког позоришта за децу и младе, ФЕП од 19. до 22. августу у Бачкој Паланци.
Позивамо 20 младих да учествују у едукативној радионици са циљем да кроз рад на заједничкој дигиталној кампањи „Неће проћи“ допринесемо подизању свести младих о проблему трговине људима, али и да унапредимо њихово знање за препознавање ризичних ситуација и начинима на које могу да се заштите.

Радионица ће се одржати у оквиру Фестивала еколошког позоришта за децу и младе у Бачкој Паланци, од 19. до 22. августа, а пријава за радионицу је отворена до 6. августа.

Млади ће кроз тродневну радионицу имати прилику да стекну нова знања о трговини људима, али и о томе како направити успешну кампању. Учесници/це ће имати прилику и да заједно са предавачима осмисле, започну и учествују у онлајн кампању „Неће проћи“ која ће имати за циљ подизање свести и информисаности младих о трговини људима.

Уколико си заинтересован/а да учествујеш на тродневној радионици и да будеш део кампање „Неће проћи“ позивамо те да се пријавиш путем попуњавањем гоогле упитника који се налази > ОВДЕ. <

Свим учесницима/цама обезбеђени су рефундација путних трошкова, смештај и храна. Уколико имаш додатних питања можеш нам писати на nece.proci@fep.org.rs.

Едукативна радионица „Неће проћи“ реализује се у оквиру пројекта „Не у мојој смени“ који реализује Фестивал еколошког позоришта за децу у сарадњи са удружењем Слобода нема цену и Кино клуб Нови Сад у оквиру активности јачања капацитета и способности локалних организација цивилног друштва за спречавање и борбу против трговине људима, које спроводи НВО АСТРА у склопу пројекта „Унапређење простора и могућности за борбу против трговине људима“, подржаног од стране Европске уније.