Да ли знаш да у пацифичкој зони између Калифорније и Хаваја на подручју Тихог океана плута велико острво смећа, претежно пластике, тешко око 80 хиљада тона? Оно заузима површину од 1,6 милиона километара квадратних. Та површина једнака је површини наше земље али пута 20. Да острво не би било још веће САКУПЉАЈ СМЕЋЕ!

Рециклирај или донирај и обезбеди место на свим представама 27. ФЕП-а! Ако сте међу онима који једва чекају ФЕП и иначе долазе сат времена пре представа како би на време заузели своје место, ове године вам нудимо могућност да на време осигурате сигурно место у публици.

У замену за једну карту донеси 20 чепова или 10 пет амбалажа или 10 стаклених флаша или 10 лименки или донирај 200 динара.

У замену за пакет улазница сакупи – џак пет амбалаже, џак лименки, џак стаклене амабалаже и кесу са чеповима.

Број места на свим представама је ограничен, зато вас позивамо да преузмете карте на време – сваког дана радног дана у Словачком дому од 17 до 20 часова или, уколико остане карата, сат времена пре представе.

Рециклирањем чувамо нашу животну средину и учимо наше најмлађе здравим стиловима живота, а на 27. ФЕП-у рециклирањем ДОНИРАМО! Сав приход од рециклаже биће усмерен за лечење наше суграђанке Ленке Жутковић – За Ленкино боље сутра.