Почињу пријаве на радионице јубиларног ФЕП-а!

Овогодишњи Фестивал еколошког позоришта за децу и младе припремио је 10 радионица.

Од 22. до 25. августа у Бачкој Паланци, наши млади суграђани моћи ће да учествују у радионицама попут „ТастАтуре“, креативне радионице кроз коју можеш да научиш како од електронског отпада попут типки тастатуре да направиш осмех Чарлија Чаплина.

На радионици „Направи своју временску капсулу“ запаковаћеш поруку у боци за будућност.

Кроз радионицу „Мали позоришни времеплов“ враћамо се у прошлост да видимо који су то најважнији тренуци у историји позоришта.

Еколошка едукативна радионица “Тамо Дунав злата пун...” научиће те о живом свету у Дунаву и око њега, као и о загађењу и заштити река. Имаћеш прилику да направиш своју реку, мост, аду.

Сазнаћемо како смо сви укалупљени у својим родним улогама, научићемо да кажемо “не” вршњачком и сексуалном насиљу, као и то како да препознамо и спречимо потенцијално насиље у зачетку и коме се обратити за помоћ кроз радионицу „Штапом и канапом против родних предрасуда“.

Да ли можемо од рециклажног материјала да направимо неки предмет? Наравно! Како? Сазнаћете на радионици „Чаробна шума“.

Волиш да читаш, али немаш са ким да подијелиш своје читалачко искуство, а школског сецирања књиге на теме, мотиве и стилска средства ти је преко главе? Онда је „Креативна конзумација културе“ радионица за тебе.

Оживи папир кроз радионицу „Учимо оригами“.

Покушаћемо да дочарамо атмосферу Ботаничке баште "Јевремовац" уз помоћ фотографија биљака, различитих плодова и лишћа које ћемо детаљно и пажљиво проучити а затим нацртати и успут научити нешто о свету биљака који нас окружује на радионици „Ботаничар=уметник“.

Желиш да будеш глумац кад порастеш? Радионица „Речи, речи, речи“ научиће те кроз глумачке вежбе, вежбе меморије и концентрације шта је то говорна радња и колико значења могу да имају речи које изговарамо.

Питаш се, како до пријаве? Управо на овом >>> ЛИНКУ! <<<

Изабери радионицу која ти се највише свиђа јер пријаве почињу већ од 15. маја! Број места на радионицама је ограничен, пријаве трају док се не попуни капацитет. Учешће на радионицама је бесплатно.