У великој еколошко-хуманитарној акцији „Рециклирај и(ли) донирај“, за само две седмице, у замену за улазнице за представе 27. Фестивала еколошког позоришта за децу и младе, прикупљено је тону и 143 килограма рециклажног отпада! Захваљујући нашим суграђанима и нашој публици сакупили смо:


Осим рециклажног отпада, у замену за карте и ове године сте ДОНИРАЛИ, па је тако у нашој кутији за донације сабрано 51.800 динара! Заједно са откупнинама рециклираног смећа, то је сума од 80 хиљада динара коју смо поделили на два дела, те уплатили за наше суграђане Ленку Жутковић и Миленка Јовина.

Захваљујемо свој деци, родитељима, пријатељима, гостима, случајним пролазницима, нашим драгим Бачкопаланчанима што су дали свом мали, али изузетно вредан допринос Ленкиној и Миленковој борби. Посебно захваљујемо и угоститељима који су се прикључили нашој акцији и за време 27. ФЕП-а сортирали свој отпад. У акцији сакупљања отпада учествовали су Пират бар, Кафаница, Табубу пивница, Бора бар, Икобаја, Пардон и Олимп.

Подсећамо да рециклажом штедимо енергију и чувамо наше ограничене природне ресусрсе, учествујемо у заштити животне средине и доприносимо смањењу емисије штетних гасова који стварају ефекат стаклене баште. Рециклирањем продужавамо живот наше једне једине планете Земље и смањујемо негативне ефекте настале због глобалних климатских промена. Позивамо вас да наставите да сортирате отпад у својим домовима и да мислите о бољем сутра.

П.С. телефоне у руке: 880 на 3030 – За Ленкино боље сутра и 1086 на 3030 – За Миленка!